Velkommen til Modell for Systematisk Oppfølging og Samhandling

Introduksjon til Prosjektet
Velkommen til den offisielle nettsiden for "Modell for systematisk oppfølging og samhandling". Dette prosjektet er utviklet for å støtte og forbedre sykemeldingsforløp gjennom integrert samhandling mellom fastleger, NAV, arbeidsgivere, og sykmeldte. Vår tilnærming er designet for å sikre en mer effektiv prosess som hjelper sykmeldte raskere tilbake i arbeid, samtidig som det støttes opp under deres helse og velvære.

Hva tilbyr vi?
Her på vår plattform finner du omfattende ressurser, veiledninger, og digitale verktøy tilpasset behovene til helsepersonell, arbeidsgivere, NAV-veiledere, og ikke minst de sykmeldte selv. Vi tilbyr også kontinuerlig oppdatert informasjon om nye forskningsfunn, endringer i lovgivningen og relevante hendelser som påvirker prosjektet.

Hold Deg Oppdatert
For de nyeste oppdateringene og innsikter relatert til sykemeldingsforløp og arbeidsrettet rehabilitering:

  • Aktuelle Nyheter: Følg med på vår nyhetsfeed for de siste nyhetene og oppdateringene fra prosjektet.
  • Arrangementer og Webinarer: Bli informert om kommende arrangementer og webinarer som kan gi verdifull innsikt og nettverksmuligheter.

Engasjer Deg
Din deltagelse og tilbakemelding er viktig for oss. Vi oppfordrer alle besøkende til å utforske våre ressurser, delta i diskusjoner, og bruke verktøyene som tilbys for å forbedre samhandlingen i sykemeldingsforløp. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss gjennom de oppgitte kontaktinformasjonene.

Velkommen til et fellesskap dedikert til å forbedre sykemeldingsforløp og arbeidshelse. Sammen kan vi gjøre en forskjell.